Kesätyöpaikat vuodelle 2018 ovat nyt haussa! Täytä sähköinen hakemus tai laita s-postia!  
 
Alla oleviin tehtäviin, täytä sähköinen hakemus  huolellisesti, muista valita mitä paikkaa haet. 

 • Ravintolapäällikkö: Sinulla on pätevyys ja työkokemusta ravintolapäällikön tehtävästä. Olet tiimityöskentelijä ja vahvuutesi on asiakaspalvelussa sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
 • Vuorovastaavia:
  Kalastajan kojun muikkuravintola tarvitsee kesäsesonkiin asiakaspalveluhenkisiä vuorovastaavia. Olet ollut ravintola-alan koulussa vähintään vuoden tai sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus anniskeluravintolassa. Omaat siis pätevyyden ja kokemuksen toimia vuorovastaavana. Hygienia- ja anniskelupassi ovat välttämättömiä!
 • Tarjoilijoita:
  Sinulla on mahdollisesti kokemusta ravintolatyöstä, mutta ainakin hyvä halu oppia alasta ja ehdottoman mukava fiilis tehdä tiimityötä.
  Arvostamme ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta sekä itsenäistä asennetta. Hygieniapassi on välttämätön!
 • Ravintolan aputyöntekijöitä:
  Tarvitsemme Kalastajan kojulle aputyöntekijöiksi tiskaajia ja blokkareita pitämään siisteyttä yllä sekä muikunpaistoon avuksi. Olet käytännöllinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat hyvän fyysisen kunnon! Tarjoamme työtä lähinnä sesonkina juhannukselta elokuun alkupuolelle, myös koululaisten ja opiskelijat tulevat kysymykseen.  Hygieniapassi on välttämätön!
 • Kokkeja / muikunpaistajia:
  Kalastajan kojun herkulliset annokset valmistuvat kokkien ja muikunpaistajien yhteispelillä. Omaat ehkä ravintola-alan koulutuksen tai kokemusta. Sinulla on järjestelmällinen tapa toimia ja näppärät otteet. Olet rivakka ja nopeaan työtempoon soveltuva henkilö. Hygieniapassi on välttämätön!   
 • Siivooja:
  Olet aamuvirkku ja itsenäinen. Osaat tehdä puhdasta jälkeä ja noudattaa ohjeita. Työtä tarjolla n. 4 tuntia päivässä. Työt alkaa 7-8 aikaan. Hygieniapassi on välttämätön!
   

Hakemukset sähköisesti, otamme yhteyttä ja kutsumme sinut työhaastatteluun mikäli olet etsimämme henkilö. Tiedusteluja voi tehdä myös puhelimitse 0440932852 ja s-postilla myynti (ÄT)kalastajankoju.com HUOM! Vaihda ät merkin tilalle @-merkki. Vuorovastaava

 

Jos olet asiakaspalveluhenkinen, ripeä ja oma-aloitteinen ravintola-alan ammattilainen tai alalle aikova, saatat olla hakemamme henkilö! Täytä huolellisesti kaikki kohdat!